Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Nu sitter jag
badande i ditt blod,

ty framför mig på golvet ligger din söndertrasade kropp
en bensåg samt en skalpell,

i mina händer håller jag ditt varma hjärta
ännu pulserande,


jag älskar dig








Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-04 00:56



Bookmark and Share


  erkki
Jag är säkert registrerad
Jag är också regisserad
Regisserad liksom du
Registrerad blir du nu?
2010-02-04

  Akke
En bra bild hur "kärlek" kan gestalta sig.
Ge "kärlek" blir att ta livet av sin partner.
Ett problematiskt rysarpaket med vita snören.
2010-02-04

  Lavinia Röd
Men hua, vad får du allt ifrån???
2010-02-04

  Gisela Nordell
Inger mig en känsla av Död
varmt sött blod som klibbar
och kallnar groteskt som
en slakthall
Men kärleken är ibland
grotesk som en förlossning
ett blodbad av känslor
Det är vad texten utrycker för mig
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth