Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla


Stressade tankar
flyr,

dimmor i orena själar
guld du aldrig ser,

kärleken i eggen på en yxa
kyssar utav fruktan,

skrikande ditt hat i natten
för döva öron,


framlever du ett liv




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-04 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth