Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrev ett brev av blod i ditt hjärta

Jag skrev ett brev av blod i ditt hjärta
det handlade om vår kärlek,

som den gestaltat sig i drommarna vi delade en dag förlängesedan

i en saga bortom regnbågen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-04 10:34



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin...
2010-02-04

  mare VIP
Mycket fin..
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth