Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Måleri Coprigth Peter Markurth)


Friheten/slutet


Vill du ha mina drömmar
de med kärleken i,

de som ruttnade med åren
de fordom oskuldsfulla känsliga dikterna jag skrev till dina drömmar,

kysser nu ett ruttet lik
maskarna kryper redan in i min hjärna,

kan ej hejda
förfallet,

klarsynen
döden väntar ju,

vad i helvete
kyss mig, älskade,

säg något ty jag är blind
känner ej,

febern
darrar,

torr blodsmak,
jag känner ej igen

är detta friheten




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-04 11:32



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
känns....
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth