Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oss


vi

Visst är det konstigt och märkligt ibland
men människor
Vad är det som gör det
lungt och skönt ibland?




Fri vers av molin
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-04 12:26



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Spännande betraktelse...
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

molin
molin