Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet.


tevil.

vi föds med ett skrik
dör med ett lugn
ett slutligt andetag
och det börjar om.




Fri vers av molin
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-21 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molin
molin