Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kaffe


En kaffekopp i yran

Snön yr
En medmänniska bredvid som ej hör eller ser
försöker förstå var min kopp ska hamna
Det svarta åker ner i min strupe och förevigas
och koppen är borta.




Fri vers av molin
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-04 16:20



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En explosionsartad nu
det är då du förenar dig med det dära
som gör att man imploderar in i
och ser lugn ut utanpå då
2010-02-04

  Gunwale VIP
Spännande kaos...
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

molin
molin