Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom tystnaden

Kysste du min stank
var din kärlek levande,

saknade du alla anspråk
ville du avlida av hoppet,

döda mina hästar
stråla solen grön,

gasa de rättfärdiga
kamma tiden ren,

två mina händer i ditt lut
förgifta sanningar vi haft,

spy på mina skuggor
tårarna blixtrade av saknad,

tiden stodo still

i våran lilla värld utan smekningar och kyssar ty

du kom ej in




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-04 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth