Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja hon är mig kär

Nu föll vi
genom förbrukade sfärer utav ändlöst ljus,

sanning
konsekvens,

kyssar utav sten
allt var medens vesäntligt,

kärleken dödade denna natt
språket ingav vanmakt,

begränsade aforismer av pladder
i kylan av vår kärlek,

där tårarna luktade pis,
en dag i tiden,

då unga själar i gamla skal skar av alla band till dödens mörker




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-04 14:04



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra...
2010-02-04

  poetryGirl
Bra.
Kanske något för siten?
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth