Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska läsas lungt, då de egelska orden kommer övergår detta i speed metal för att sakta lugna ned sig då det blir svenska igen http://www.youtube.com/watch?v=hLw95BY3QoU (jag talar om marxism)


Temporära temperaturer/feberdrömmar i din kärlek

Ser dig ligga ned
vilande minuter ser,

ansikten
förlösta,

trötta
små,

utslitna
feberdrömmars fasor,

paint me in blood
inasinety,

is so near,
cant you se my tears,

suffering
murder tomorrows,

my pain
murders my future,

im in hell
insaniity speaks,

alone to blame
face the world forewer,

i am god myself
my future,

insanity
svettas blod i gryningen,

ljuset rinner nedför tankar utav stelnat blod ur hjärtat
yr,

sover drömmar utanför din kärlek
sånger utav metall ekar nu inatt,

smaken av ett andetag




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-04 14:20



Bookmark and Share


  m.ricknell
tycker om .
2010-02-04

  LenaJohansson VIP
mycket läsvärd och bra
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth