Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen galenskap

Frusen galenskap
vi ser in i dina ögon,

sanningen
soldater,

smällarna
krevader i horisonten,

ingen satans fruktan,
vi dog en natt i själagömmor då fruktan blev din son,

vi lever som ett satans krig i erat sammhälle
soldaterna passerade nyss,

hänsyn för de svagas drömmar
vi är ju gudar,

vi kan ju döda
ta,

skövla era hjärnor dagligen
mördar vi era lögner,

get the fuck out of my world
grisjävlar,

politiker av lego
skyddar mördare,

vi önskar fan vi var i helvetet
de radikala galna syns tydligt,

tortyr
tortyr
tortyr,

ansikten spricker
jag kan fan ej hjälpa er,

önskar ni var i helvetet
här på jorden,

vakna




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-04 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth