Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygunderstödet uteblev dock

Vaknade av dina skrik
fred i helvetet,

burarna låses klockan 21
tankar strömmar nedför dina drömmar,

likt urinen från igår,
blodet stelnade av sticket,

tvingas fila på din själ
gnistrande ögon såg mig hata mörkret,

ungomen var slut
det var krig,

smatter i fjärran
kanonaders dån,

flygunderstödet uteblev dock


i dina drömmars kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-04 15:43



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth