Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två skuggor


En ängel utav guld sätter avtryck på mina kyssar,
då jag skrivit klart mördar vi tiden och besegrar döden tillsammans med skuggorna av alla drömmar som vi bar tillsammans inatt,
kärleken består
evig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-04 17:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackert..
2010-02-05

  LenaJohansson VIP
ger vackra tankar, denna dikt...
2010-02-04

  Suzy med punkterna
Ett litet mästerverk här minsann
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth