Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravning


Nu vaknade livet till och tittade mig i ögonen
andedräkten svepte över rummet,

natten vi begravde kärleken
asfalten bryter ljuset i dina ögon,

solen bländar alla tankar
faller handlöst ned,

i dina drömmars
raseri,

kyssarna väckte döda sinnen
utan nåd,

vandrade konstnären ensam i natten




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 227 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-04 17:45



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt fint...
2010-02-04

  Suzy med punkterna
Mycket tjusigt detta
2010-02-04

    Ken Cassel
Målande vackert
Bra

Mera vänliga hälsningar...

Ken
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth