Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(Coprigth Peter Markurth)


Teater


Tradgediers födelse i egna hjärtan
brinnande slavar i tvåsamhet,

synens förbannelse
ditt hat spottande i ögon utav stål,

når fram till speglar utav ljus
rinner genom tiden,

följande den väg vi valt
mot sanningar,

visdommar och andra förträffligheter
sluta med att tala,

sången leder endast in i dina egna tankar
mordet på min oskuld i mörkret,

isvingar
flygande horisonter,gruset iditt hjärta,

stålet i mina tankar gråter blod


spottar på gårdagens teater








Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-04 19:38



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
"brinnande slavar i tvåsamhet" "visdomar och andra förträffligheter"
Vilka lysande sarkasmer! Menat som en komplimang förstås...
2010-02-04

  LenaJohansson VIP
når djupt in...mkt bra
2010-02-04

  Suzy med punkterna
Oj dett kändes tungt och .....hittar inte riktigt ordet men mycket bra skrivet
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth