Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanten.

Jag är en

gammal

bitter

tant

som sitter

och

skaver

på gamla

sår

som inte

vill

läka

eller

heala överhuvudtaget

en sur

gammal

bitter

tant



hon drar sig undan




Fri vers av PrettyDarkLand
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-05 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PrettyDarkLand
PrettyDarkLand