Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillar

Jag gillar
Jag gillar Och

Gillar

Men det känns skönt att vara lite positiv då va..

Det gör livet lite glatt och det gillar jag.

Det gillar vi alla :)




Fri vers av PrettyDarkLand
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-03-30 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PrettyDarkLand
PrettyDarkLand