Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill visa världen.

Nu går jag ut.
Jag vill att världen ska veta
Jag vill visa den

Jag måste bara leva

Helt positiv


tack du.

Jag kommer överleva
Jag bräcker skalet


ALLA MÅSTE VETA!


Jag vill visa världen!


Jag går ut nu




Fri vers av PrettyDarkLand
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-14 16:30



Bookmark and Share


  Anna*
Korta koncisa meningar som bygger upp stämningen och utmynnar i skeendet. Allmängiltig och kan tolkas på vitt skilda sätt och det gör att dikten blir tillgänglig för många!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

PrettyDarkLand
PrettyDarkLand