Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka


Ni såg väl blodet färgas varmt i mina veners kyla då vi vaknade sammanslingrade
kyssen du kastade ned på ett papper i falnande drömmars land,

utgjorde all


den dagen var jag lycklig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-05 14:03



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Bra! Vad är lycka? är lycka de främsta att se fram emot när den kan lura en och manipuleras...

Är lycka sanning?
2010-02-06

    ej medlem längre
Kylan och lyckan-de tu äro ständiga följeslagare-tror jag!
2010-02-06

  kärleks ängel
ni lyckas sammansvetsa varandra
2010-02-05

  LenaJohansson VIP
skön känsla förmedlad...
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth