Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu vet jag bättre

du gjorde så att jag blödde
du ristade djupa skåror i mitt bröst
du lurade mig att se
att du var den enda som kunde ge mig tröst

du stampade på mitt hjärta
krossade min själ
du fick mig att av världen
och att av livet ta farväl

du ville vara den enda
du blockerade min bro
tillslut så fick du mig säker på
att du var den enda som kunde ge mitt liv sin ro

men jag har börjat inse
vad kärleken var värd
gått emot mina känslor
och allt jag blivit lärd

när kärlek blir en maktkamp
ett sätt att låsa in
då ber jag dig nu aktsamt

lämna mig, FÖRSVINN!




Fri vers av Amanda Kullenberg
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-05 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Kullenberg
Amanda Kullenberg