Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånge



Jag andas daggens mörka droppar
Slickar livet ur ett strå
Jag griper rosens vassa taggar
Jag önskar jag fick gå

Jag sjunger skymningens klagan
Jag dansar naken 
Berättar slutet av sagan

Känner du smärtan- hennes hårt knutna andetag
Känner du henne- smärtans knytnävsslag.
 




Fri vers av Amanda Kullenberg
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-13 12:08



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Otroligt vackert ändock mörkt och smärtsamt.
Gillar.
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Kullenberg
Amanda Kullenberg