Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sitter nu hemma vid datorn, och vill publisera känslor, så jag kan sova. så väl man tar något metafysiskt till text kan man lämna det sen.


känslor från ikväll på fest

festen ikväll var jobbig
du var där med din lugg
med dina ögon
fan, jag fångade din ögonkontakt 5 gånger
jag kunde göra det mer
men jag ville inte
du ville inte
det är känsligt och jobbigt
för både oss
du höll dig ifrån mig på klubben sen
jag höll mig ifrån
men jag ville inte
och du ville inte
eller ville du det?
tänker du änns så?

tänker du på mig nu? snälla gör det, när du ligger där bredvid honom.




Fri vers av Jenny-linnea
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-06 04:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny-linnea
Jenny-linnea