Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland styr biologin oss själva, så vi vädjar till den, att försöka ställa allt till rätta.


Biologi

Valla mig, omslut hela min icke pläd
Samla ihop de försvunna knapparna,
De gick sönder igår.

Åter borta, åter huttrande naken,
Hur går jag nu, sprider suckande åska.
Var är min kofta, om mig annars målar

Väv ihop mig, syna vad gör jag fel
Trådarna i mullret, hittar du nålen
Lappa, lappa å jag sjunger.

Ett svar, kanske en vår
Men nu, naken inför få fåglar
Lurar biologin ett hej då




Fri vers (Fri form) av Jenny-linnea
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-22 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny-linnea
Jenny-linnea