Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gjorde ett litet tema av 3 dikter med olika känslor. känslor som jag var halvt arg på faktiskt. varför vi utför dem.


3 st, nr 1: Späckhuggaren

FÖRÄLSKELSE /

Det är späckhuggarens lek
Kastar, biter, nafsar
Brutalt äter lungor
De skakas. Lemmar delas

I oceanen plankton tar oss
Lågt depraverat bittert
Ger hän, ger vår rest
Till vi inte existerar

Å vi leker, säger okej
Valet tros väl eget
mot grumligt grund
I en skär lek




Fri vers (Prosapoesi) av Jenny-linnea
Läst 191 gånger
Publicerad 2013-12-10 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny-linnea
Jenny-linnea