Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag läste newtons lagar, så kom det en dikt från den. när man ser lagarna som relationer mellan människor.


Newtons lagar.

En kropp förblir i vila
om ingen annan rör en
likt ett lik, kvarstår en konstant

Så när en yta snuddas,
i ett stillasittande
ökar pulsen vid fart

I vilken grad en rullar ensam
Om inget görs likadant




Fri vers (Fri form) av Jenny-linnea
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-22 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny-linnea
Jenny-linnea