Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne


Ett minne av en kyss i morgonljuset sänker sig över mina drömmar
Dagen är en skugga,

vi sitter under ditt medvetandes milda dis och älskar sanningen denna afton


döden lyser med sin frånvaro






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-06 11:32



Bookmark and Share


  stefan.g
Helt okej!
2010-02-06

  En strimma av guld
Denna var fin och hoppfull.
2010-02-06

  Stefan Höglund
Vackra ord.
2010-02-06

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth