Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens diamanter - dina ögon

Sånger
de utan skepnad,

handlar om min kärlek
nattens diamanter - dina ögon,

hon ser mig veta
det finns en kvinna bortom döden som jag älskar

skuren själ förlamad




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-06 11:45



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Nattens diamanter, en pärla flera pärlor.
2010-02-06

  LenaJohansson VIP
fint...
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth