Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårda vindar

Hårda vindar mot mitt
ansikte blåser
En båt långt bort jag
med min blick låser

Tänker på en underbar
kille jag träffade en gång
Våra timmar tillsammans
var som i en kärlekssång

Känner hur jag tårar i
ögonen får
Försöker blinka bort dem
och önskar att du bra mår




Bunden vers (Rim) av Emme VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-06 11:53



Bookmark and Share


  stefan.g
Fin..
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP