Over and out.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Over and out.




Sargad

7cm, 7 stygn, nionde gången gillt? Det värker och kliar, det läker... men jag gråter. De sa att det aldrig kommer att ta slut, skärandet, kontrollerna, besöken på sjukhuset.

Jag som alltid varit så försiktig. Jag som aldrig tagit någon risk, som alltid skyddat mig. Men uppfyller man 6 av 10 kriterier på deras lista så är det väl förutbestämt.

Om jag inte läste det finstilta? Vem gör det? Jag antog att mitt livs kontrakt inte innefattade hudcancer.

Silly me...

3-4 veckor till provsvaret kommer. Det kvittar vad det säger, de kommer ändå skära i mig snart igen.




Övriga genrer av Yheela
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-06 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela