Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragile glass and dreams

having your heart
broken
bravely giving it
to someone

fragile glass 
spun dreams
lover's hearts 

foolish falling 
desperate dreaming
stumbling
every time

they steal
everything 
with smiles
they break us 
with words

walking barefoot 
in heart shaped fragments 
trying to piece them
together again

broken hearted shadows 
oceans of tears
drowning continents 
made of delirious dreams 




Fri vers (Fri form) av Yheela
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-17 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela