Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkerseende

när gråten sitter
som en klump i halsen
vägrar lossna
trycker på känslorna
pressar fram huvudvärk

och tårarna vägrar
hänger kvar vid ögonfransarna
gömmer sig bakom ögonlocken
rödgråtna ögon
utan gråt 

sorgen håller hjärtat
med stålhandskar




Fri vers av Yheela
Läst 421 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-01 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela