Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

why even bother

You laugh
Then you tell me
Forever is a mighty long time
We all die so young
Let's just love each other today
Who knows who tomorrow brings




Fri vers (Fri form) av Yheela
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-17 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela