Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonmöte

Han tittar ner i marken, cigaretten dinglande från mungipan och morgonsolens mjuka strålar ger honom nästan ett överjordiskt sken. Älska mig. Tanken viskar någonstans långt bak i huvudet, från undangömda minnen och dränkta önskningar. En darrning i hjärtat är det enda jag tillåter mig känna. Att älska dig, så enkelt, omöjligt. 




Fri vers av Yheela
Läst 495 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-22 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela