Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(Coprigth Peter Markurth)


Nog nu


Vansinnigt blå ögon stirrande i rummet
porten till min fruktan.

visste vad vi var
två mäniskor vilka vältrade sig i varandras vansinne,

kyssande dödens själ 1000 gånger per skrik av smärta
ett steg från herraväldet,

två från kärleken
vilken ständigt lekte kurragömma i ditt hjärta,

NOG NU!

hyckleri
du älskar fan ej,

du är bara ensam




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-06 14:05



Bookmark and Share


  Annine
Så bra!
2010-02-06

  LenaJohansson VIP
starka känslor....
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth