Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förståelse

Förstod att skuggor spelade i djupet av din själ
vardagssanningar,

premiumpundare
skrattande likdelar,

itusågade hjärtan
allt talade medens om saknaden och vemodet,

visade vägen mot slutet på en saga vilken ej varit lång
men du känner ingen annan,

ty detta äro du
med fjäder och allt i hatten,

en ny skåra i pistolkolven
inget för en konstnär,

äro sanningar av längtan
eoner av din saknad,

så tomma drömmar
jag är en fjäril,

flygande i dina tankar
sugande ditt blod,

vill du se min kista brinna
eller leka tango i det blå,

bara att välja
knappast livsduglig sade någon,

spyor ska torkas upp sade en annan
låt helvetet försöka,

tankarna for genom min hjärna medan giftet i ditt hjärta verkade



du ville kyssa mig

det vet jag









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-06 14:11



Bookmark and Share


  Blue Bird
Sticker sig in - innanför..!
2010-02-06

  LenaJohansson VIP
vass...
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth