Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsken

Månsken,
skriver skyar i ditt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-02-06 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth