Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

we can make love


Jag vaknade i dina kyssar,

världen blixtrade
log mot dina tankar, i ljuset såg jag ditt ansikte, glittra
en dag i tiden var du min,

jag tar din hand och går långsamt mot en kärlek bortom det förflutnas hat


du ser en tår av visdom då vi älskar i gräset denna afton i april




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-06 18:02



Bookmark and Share


  poetryGirl
så bra...
jag är bortrest denna helhg till barnen.
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth