Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


kärlekskval

Jag lade din livlösa kropp brevid min, beskådade din kärlek, ögonen var döda, stirrade ut i intet, märket efter nålsticken i dina vener, ditt vackra ansikte följde mig till och med i döden, darrande tog jag upp kanylen du använt, var abstinent nu, utan din kärlek, satte mig i soffan, drog upp fentanylen vi köpt, sticket i handen, svar, sprutan fylldes med blod, sköt i mig, stickningarna, värmen, allt var som vanligt, blott en dröm, du var för fan död, hade älskat dig i 20 år, kunde ej ens gråta nu, fyllde åter kanylen, ett stick, jag följde dig i döden älskade.




Prosa (Novell) av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-06 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth