Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätter utan barmhärtighet

Nu avrättar vi själars fattigdom
rättegångar är för de små,

paniken i ditt hår
flämtningarna,

närheten till svaren du besitter
kyssar jag stulit,

nätter utan barmhärtighet
skiten simmar i blodet,

håller kursen
kurar ihop sig,

likt kyssar utav gårdagens eldar
vi tar varandras själar,

hoppar

och ses i ditt helvete




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-06 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth