Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon regnar guld inatt

Lekande snurrar
tankefoster talar,

dina ögon regnar guld inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-06 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här lämnar du äntligen måleriets trygga verkstad och visar vad du kan i ord-tät,supersnygg text tycker jag!
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth