Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All messed up and i want you here


Sipprande dalar av ljus regnar i mitt hjärta

livet ljög om frihet
hatade sitt vara,

inget att förstå
crecendon utav fruktan tänder eldar i förståndets boning,

kyssar löpte amok i tidens fängelse då vi möttes bortom din besatthet
i kammaren där kärleken föddes en dag i april,

då solen renade sanningen om själar utan nåd
visade vi saknaden öppet och älskade i stadsparken,

bland löven
nu tillhör du mig,


våra sanningar utgör en kännbar existens av kärlek


kyss min saknad






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-06 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt välmålad sanning detta!
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth