Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Lyriska nyanser ler ditt hav farväl,
livet letar ånger,

morgondaggen flyr,
dimman

livet kort köttet ruttnar

skuggor




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-06 21:59



Bookmark and Share


  L.byström
eller: livet kort
köttet ruttnar skuggor
2010-02-06

  L.byström
om jag var du skulle jag dela meningarna lite...efter nyanser ny rad.
efter köttet, ny rad.
då blir den mer intressant och för mig tolkningsbar i vidare mening.
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth