Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Grynigsbestyr

Tiden går
du såg en våldnad gå över den grav där sanningen vilar,

gömd i tiden-evigheten för hungriga blickar

vill någon se den
slavmoralen vi besitter,

det blinda hates raseri
liken i mitt hjärta tar sig ingenstans,

målar helvetet vi alla lever i på dukar
ramar in mina sanningar,

färgerna blixtrar i natten
du tittar förundrat in i mina blåa ögon,

böcker i massor fyller rummet
kärleken fyller luften,

vi blir ett med tiden
dagar fyllda utav rus besegrar helvetet du bar i ditt hjärta,

nu vaknar de dödliga
slammrar fram en vilja att existera paralellt,

vad har de med konsten att skaffa,
dualismen


bryter ned stjärnornas glans
till stoft av hoppets kranka stank


nu ska vi älska
in i

evigheten








Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-06 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth