Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gryning ler en sanning

Sanning
du är sann nu,

virar tiden kring din ångest
vaken under solens tårar,

tankens flykt
nedåt,

min gryning ler en sanning
själar flyger ur ett skal,

kort är livet
smutsigt kött,

ruttnar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-06 23:54



Bookmark and Share


  Uppfångad
Det är onödigt att kommentera egentligen, men varje nyhet ifrån dig känns lika fräsch varje gång. Bravo och alla applåder!
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth