Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Harmoni

Så vaknar hon brevid sin prins och ler för att det är lördagsgodis
på gång

Buss med sol och Melissa Horn
fylld är hela hon
med en önskan att drunka i kyssar
i hans ögon som är blåa som havet självt
där kan hon inte simma

Fröken Harmoni tar tåget med Kent i öronen
Dricker te på en rund IKEA-matta med två bästa
vänner
och känner hur mycket hon inte säger
men hon vet att hon älskar
dem

Hon går runt en åker och fryser om öronen lite halv-egoistiskt
Fröken H har ju mössa, det har inte S
Så många ord och någonstans hopp

För utan hopp ingen Fröken Harmoni.





Fri vers av Karin E
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-07 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E