Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon brinner mina hjärtan

Hon brinner mina hjärtan
öppen kärlek når,

virad tid kring tomma tankar
skalet av en dröm förfärar,

enfalden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-07 01:03



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
söt
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth