Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ville leva i mitt hjärta evig kärlek

Hon ville leva i mitt hjärta evig kärlek
det basala,

gav sin kropp
sitt sinne,

skrek ut en ångest i skyar utav guld
vi brände våran kärlek på ett bål en dag i maj,

då du glömde vara trogen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-07 01:16



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin dikt...
2010-02-07

  anita VIP
Underbar skriven dikt.
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth