Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden färgar mina tårar röda utav blod

Tiden färgar mina tårar röda utav blod
ty nu vet jag,

sanningar om mäniskan
liten,

svag
och villrådig går hon vägen fram,

utkämpar sina krig
vill leva,

knullar som djur och leker civilicerad
vad vill ni mig,

ge fan i mitt hjärta

det är av glas och redan en gång krossat




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-07 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth