Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I oskuldens land

Kärleken i ditt hjärta vaknade då jag din själ förnam i nattens hemligheter bortom en tår är sanningen begravd

spaden har vi dödat
kysser dina ögon,

din mun
så nära min själ,

värme
saknaden,

kärleken lever i oss ännu
många lik kantar vägen där jag strövat,

du är ren
du tvättar bort min vanmakt,

döljer mina mord för världen
vi älskar länge,

somnar tätt sammanslingrade i varandras kärlek
för att aldrig skiljas åt,

i oskuldens land




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-07 02:09



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin ...innerlig
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth