Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för många år sedan


Det är som ett stort hål

Folk säger att det regnar
men det märker inte jag

Möter en granne som säger
att jag är dyblöt, men det
är inte något jag känner

Jag tror att jag gråter men
kan inte urskilja vad som är
tårar och regndroppar som
rinner nerför mitt ansikte

Någon frågar vad jag tänker
på, jag vet inte svarar jag då

Och det är helt sant, jag vet
inte men det jag känner är
en smärta som inte kan
beskrivas med ord

Det är som ett stort hål i
kroppen och jag måste
försöka laga det

Men hur?




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 12:25



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, hur går det till? Det är först när jag bottnat i smärtan och tagit avstamp uppåt som den onda cirkeln bryts. Den första chocken beskriver du fint här.
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP